Automatisch duurzaam energieadvies op basis van postcode en huisnummer
Opdrachtgever: ENGIE
Project beschrijving

Automatisch duurzaam energieadvies op basis van postcode en huisnummer

Ooit waren we onze eigen leverancier. We gebruikten wat we nodig hadden. En dat werd steeds meer. Nu is het tijd voor een positieve keuze. Positief gaat niet over wat er vandaag niet meer mag, maar over wat er morgen allemaal kan. Hier heeft Engie, in samenwerking met The Sustainables, invulling aan gegeven: Energiebespaaradvies op maat.

De automatische duurzame energieadvies tool van The Sustainables maakt gebruik van eigen ontwikkelde 3D-woningmodellen en de enorme woninggegevens-database. Hierdoor is het mogelijk om maatwerkadvies te geven op enkel postcode en huisnummer. Hiermee wordt het geven van duurzaamheidsadvies extreem makkelijk en snel.

Een Energiebespaaradvies, waarmee de bewoner inzicht krijgt in de mogelijke energiebesparende maatregelen voor zijn huis, werkt heel eenvoudig. Per maatregel worden de energiebesparingen, investeringen en terugverdientijden duidelijk weergegeven. Daarnaast krijgt men een goed beeld over de verhoging van het wooncomfort, alsmede de energielabel verbeteringen.

Woningeigenaren kunnen direct online offertes krijgen en bestellen, zodat het heel makkelijk wordt om direct tot actie over te gaan. Dit maakt het ENGIE-platform het meest innovatieve, laagdrempelige en intelligente Energiebespaaradvies van Europa.

 

Projectdetails
Opdrachtgever
ENGIE
Periode
April 2016 - heden
Categorieën
Duurzame energie