Innovatie zit diep geworteld in ons hart

In 2011 is het team van The Sustainables gestart met het op afstand maken van offertes voor zonnepanelen. Destijds was iedereen er van overtuigd dat dat niet mogelijk was. Er waren vele argumenten waarom het niet kon: te complex, geen zicht op het leidingwerk,  ‘meten op afstand, dat kan toch niet...’

Maar wij waren ervan overtuigd dat het mogelijk was. De voordelen waren legio: besparing van vele reiskilometers, tijd en complexiteit. Een schaalbaar proces, zodat het mogelijk werd om offertes voor vele duizenden woningbezitters binnen enkele weken te maken.

Op dit moment is het op afstand inmeten van zonnepanelen de standaard.

Onze kennis en tools zijn echter niet opgehouden bij zonnepanelen. Wij zijn doorgegaan. Onze inzichten hebben we toegepast op andere werkgebieden, zoals muurisolatie, schilderwerk en verwarmingsoplossingen. Ook daar hebben we bestaande situaties doorbroken en brengen onze innovatieve oplossingen vele voordelen voor zowel onze opdrachtgevers, als eindgebruikers.

Op dit moment werken we aan volledig geautomatiseerde offerte tools, op basis van onze 3D woningmodellen. Hiermee wordt het offerteproces voor duurzame energie- en woningverbeteringsoplossingen volledig geautomatiseerd.

De consument vraagt zelf een offerte aan, onze tools genereren een offerte en de consument kan direct bestellen.

Aanschaf drempels worden hiermee verder verlaagd; het proces wordt nog makkelijker en betaalbaarder.

 

Bekijk welke tools voor u geschikt zijn