Online verkoop platform voor Nefit HR-ketels
Opdrachtgever: Nefit
Project beschrijving

Innovatief online verkoopplatform voor Nefit HR-ketels

De bedenker en tevens grootste leverancier van HR-ketels – Nefit – kwam bij ons met het verzoek om installateurs en consumenten beter te kunnen bedienen. The Sustainables ontwierp, samen met het team van Nefit, het innovatieve online verkoop- en leveringsplatform voor HR-ketels.

Het is erg eenvoudig voor de klant om een offerte op maat aan te vragen voor een Nefit ketel. De offerte wordt volledig automatisch opgesteld, met behulp van onze beschikbare big data-bronnen en de ‘Remote Quote’-tooling. Tevens zorgen de prijsindicatie- en de sneladviesmodule ervoor dat de consument vooraf goed geïnformeerd wordt, om zo tot een weloverwogen beslissing te kunnen komen. Bij het maken van de offerte wordt rekening gehouden met het energielabel van de woning: het vermogen van de ketel wordt gebaseerd op het isolatieniveau van het huis.

Het gehele proces is geoptimaliseerd, want alles is digitaal: van het doorgeven van de installatiedatum tot en met de klanttevredenheidsenquête na afloop. Via het online platform heeft zowel de consument als de installateur inzicht in de relevante gegevens voor het vervangen van de ketel, waardoor klantbezoek niet nodig is. Erg makkelijk voor zowel de consument, als de Nefit-installateur.

Dit maakt het online verkoopplatform van Nefit het meest innovatieve platform van Nederland!

Bekijk de tool op www.nefit.nl

Projectdetails
Opdrachtgever
Nefit
Periode
April 2015 - heden
Categorieën
Woningonderhoud
Bezoek de site